Get Hooked with
1.2.3.hockey! TechPitch

1.2.3.hockey!

Effectief en gericht trainen aan je hockeytechniek. Het klinkt heel eenvoudig maar in de praktijk ondervinden (jeugd)trainers en sporters hiermee vaak problemen. 1.2.3.hockey! heeft hiervoor de oplossing. Door middel van vaste patroonlijnen komen de jeugdige hockeyers tot een betere techniek en controle met de bal en stick. Op speelse wijze ontwikkelen zij automatismen en trainen zij hun voetenwerk. 

Van automatisme naar intuïtief hockeyen

1.2.3.hockey! helpt kinderen en jeugd bij het ontwikkelen van automatisme en hun tweede natuur. Zo kunnen ze intuïtief reageren op situaties in het hockeyspel. Pedagogisch en didactisch worden zij met deze methode uitgedaagd in hun motorisch leren. Het goed beheersen van vele technieken leidt tot spelplezier, vertrouwen en overtuiging.


1.2.3.hockey! is een grandioos ontwikkeld en vernieuwend idee. En het is een mooie methode om thuis mee te oefenen!

- Toon Siepman, ex-trainer/coach Dames 1 HC Oranje-rood


Trainingsmethodiek

1.2.3.hockey! behelst een complete trainingsmethodiek. Zodra trainers hebben geleerd hoe zij deze methode kunnen toepassen in hun eigen trainingen, helpen zij hun spelers zich te specialiseren in hockeytechnieken. 1.2.3.hockey! biedt bijvoorbeeld train-de-trainer-sessies aan zodat trainers op de club op hetzelfde moment geschoold worden en zij gezamenlijk de methode in hun trainingen kunnen gaan toepassen. Dit helpt bij de ontwikkeling in gehele lijn vanaf de jongste jeugd. Leer hier meer over de trainingsmethodiek.

TechPitch

In aanvulling op de trainingsmethodiek heeft 1.2.3.hockey! de Tech-pitch ontwikkeld. Dit is een speciaal trainingsveld waarop de methodiek van 1.2.3.hockey! perfect op getraind kan worden. Het mooie aan dit veldje is dat het te plaatsen is op hockeyclubs, bijvoorbeeld bij de miniveldjes, zodat trainers altijd van het veldje gebruik kunnen maken tijdens hun trainingen. Daarnaast kunnen hockeyers de Tech-Pitch ook zelf aanschaffen voor thuis. Hij kan dan zelf de mat met het unieke patroon zelf thuis uitrollen en oefenen! Lees hier meer over de Tech-Pitch.

De 1.2.3. hockey! TechPitch, laat je niet alleen de grenzen van je creativiteit doorbreken, je ontdekt vrijheid in beweging.' 

- Marilyn Agliotti, assistent trainer Oranje-Rood en speelster HC Antwerp 

TechChallenge

Het mooie aan 1.2.3.hockey! is dat iedereen het thuis, in de achtertuin, op straat, in het park, op het schoolplein kan oefenen. De trainingsmethodiek is dusdanig ontwikkeld dat het de jeugd uitdaagt om elkáár uit te dagen. Wie kan deze hockeytechnieken sneller uitvoeren dan de ander? Wie kan het preciezer? Wie kan er nog creatievere bewegingen bij maken? Op sociale media als Instagram, Snapchat en Facebook circuleren nu al filmpjes van hockeyers die de 1.2.3.hockey! technieken laten zien. En dát is wat we met 1.2.3.hockey! willen bereiken: enthousiaste jeugd die lekker bezig is met hockey. Lees hier meer over 1.2.3.hockey! TechChallenge.