Get Hooked with
1.2.3.hockey! TechPitch

1.2.3.hockey! TechPitch

In samenwerking met www.hockeyinternationals.nl en Monpellier Sports Methods & Solutions heeft 1.2.3.hockey! een speciaal techniekveld ontwikkeld waarbij de patroonlijnen in 360° zijn afgebeeld op het veldje: de 1.2.3.hockey! TechPitch. Een must-have voor iedere ambitieus hockeyer!

Van automatisme naar intuïtief hockeyen

Het patroon geeft de hockeyer én de trainer handvatten om vaste patronen te oefenen en zo te trainen van automatisme naar intuïtief handelen op het veld. Snelheid, wendbaarheid, balgevoel en voetenwerk zijn hierbij de belangrijkste pijlers. 

Op de hockeyclub of op school

De 1.2.3.hockey! TechPitch is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varianten. Op hockeyclubs en op scholen kunnen deze trainingsveldjes worden aangelegd (groot of klein), waarin meerdere patronen zijn geïntegreerd. Op die manier kunnen meerdere talenten tegelijk aan hun techniek werken.

Uitrollen maar!

Voor particulieren is de 1.2.3.hockey! TechPitch verkrijgbaar op een losse rol. Deze is mobiel en uit te rollen op straat, op de oprit of zelfs in de huiskamer. Hierdoor is een effectieve techniektraining opeens overal en altijd mogelijk.

Trainen in je eigen tuin

Daarnaast kan er ook een minihockeyveldje worden aangelegd in je achtertuin. Compleet met stootranden, doeltjes en desgewenst een hekwerk. Hiermee is naast de techniektraining ook het spelen van een klein partijtje mogelijk voor de kids.

Leren hoe het werkt

In combinatie met de aanleg en levering van één van bovenstaande veldjes kunnen eventueel het handboek 1.2.3.hockey! en/of training(en) van sportinnovator Albert Monpellier worden aangeboden. Monpellier is de ontwikkelaar van de methodiek en legt de basiskennis op een heldere, enthousiaste manier uit. Op deze manier gaan de gebruikers op de juiste manier aan de slag en kunnen zij eindeloos op de 1.2.3.hockey! TechPitch oefenen.

Contact

Heb je interesse in of wil je meer informatie over de 1.2.3.hockey! TechPitch? Neem dan contact met ons op.