Get Hooked with
1.2.3.hockey! TechPitch

1.2.3.hockey! trainingsmethodiek

Ben jij hockeytrainer en wil je jouw spelers op een leuke, uitdagende manier hockeytechnieken leren? Ben je op zoek naar handvatten voor het aanleren van hockeytechnieken? 

1.2.3.hockey! kan jou én jouw club helpen bij het aanleren van hockeytechnieken.

De trainingsmethode

De trainingsmethode van 1.2.3.hockey! is simpel, effectief en aantrekkelijk voor kinderen en jeugd. Daarbij geldt altijd het uitgangspunt dat het leidt tot spelvreugde, creativiteit, vertrouwen, overtuiging en functionaliteit op het veld. 

Met deze methode help je kinderen en jeugd bij het ontwikkelen van automatisme. Zodat zij intuïtief kunnen reageren op situaties in het hockeyspel. Pedagogisch en didactisch worden zij uitgedaagd in hun motorisch leren. Het goed beheersen van vele technieken leidt ertoe dat zij met plezier en vertrouwen overtuigd zijn van hun kunnen. Dit stralen zij uit op het veld!

1.2.3.hockey! trainingsmethode op jouw club

Een nieuwe techniektraining introduceren vraagt enige inspanning van de technische commissie, trainers en coaches. 1.2.3.hockey! zorgt ervoor dat iedereen weet wat de methode inhoudt, hoe de trainer de methode kan toepassen, wat de hockeyer leert en hoe dit functioneel te maken is tijdens het spel op het veld.

Er zijn verschillende manieren om de methode op jouw club te implementeren. Zo bieden wij bijvoorbeeld:

  • Presentaties voor bestuur en (technisch) coördinatoren 
  • Train-de-trainer-sessies
  • 1.2.3. hockey! clinics i.s.m. Hockey Internationals

1.2.3.hockey! presentatie

De 1.2.3.hockey! methode biedt een uitgelezen kans voor clubs om hun kader op te frissen en te enthousiasmeren. Vaak begint dit met een presentatie (veelal in combinatie met een introductietraining) aan bestuur, technische staf en/of trainers/coaches. 

Train-de-trainers-sessies

Hoe daag je trainers uit om kinderen te laten werken aan hun spelvreugde, creativiteit, overtuiging, zelfvertrouwen en functionaliteit? In de speciale train-de-trainer-sessies worden trainers en coaches opgeleid in het toepassen van de trainingsmethodiek van 1.2.3.hockey!. 

1.2.3. hockey! clinics

In samenwerking met Hockey Internationals organiseren wij clinics op hockeyclubs in de Benelux. Dit doen wij samen met tophockeyers en topcoaches van het hoogste niveau. Uiteraard passen we tijdens de clinics de trainingsmethodiek van 1.2.3.hockey! toe.

Contact

Wil je meer informatie over de trainingsmethodiek van 1.2.3.hockey? Heb je interesse in een presentatie, train-de-trainerssessie of een clinic op jouw club? Neem dan contact met ons op.